Barion Pixel
2024.07.17.
FelnőttHírek

Kis Károly: Nagyon szervezettnek kell lennünk!

Vasárnap idegenben, a Soroksár otthonában lépünk pályára.  A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Hazai közönség előtt győztük le a Budaörsöt. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Sikerült nyerni vasárnap, és úgy gondolom, hogy a győzelmünk teljesen megérdemelt volt. Nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki, de a helyzetkihasználásunk lehetett volna jobb. Szinte a semmiből kaptunk gólt, de most meg tudtunk újulni, és a mérkőzés hajrájában egy rögzített játékhelyzetet követően el tudtuk dönteni a találkozót. Rendkívül fontos mérkőzés volt, hiszen itt a hajrában már minden pontnak óriási jelentősége van. Úgy gondolom, hogy el tudtunk lépni a tabella hátsó régiójából köszönhetően ennek a győzelemnek, illetve annak, hogy az utolsó öt mérkőzésünkből négyet meg tudtunk nyerni. Ez dicséretes eredmény, és ezen az úton kell tovább mennünk!

Hétvégén Soroksárra látogatunk. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Soroksár, bár a bajnokság elején botladozott, jelenleg a mezőny egyik legjobb csapata. Nagyon sok gólt rúgnak, felvállalják a játékot, és sok kreatív játékosuk van, akik tudnak váratlant húzni. Nagyon szervezettnek kell lennünk, és meg kell állítanunk a támadásaikat, ugyanakkor gólokat is kell szereznünk. Az utóbbi időben nem arattunk sokgólos győzelmeket, de mindig sok helyzetünk volt. Az biztos, hogy csak akkor fogunk a Soroksár ellen jó eredményt elérni, ha a helyzeteinket jó százalékkal tudjuk értékesíteni!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett