Barion Pixel
2024.07.17.
FelnőttHírek

Horváth Dániel: Két jó csapat fogja összemérni az erejét!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Hétvégén ismét idegenben lépünk pályára, ezúttal a Soroksár SC vendégei leszünk. A mérkőzés előtt kapusunkat, Horváth Dánielt kérdeztük.

Itthon tudtuk tartani a három pontot a Budaörs ellen. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Úgy gondolom, hogy az elmúlt mérkőzésen megérdemelt győzelmet arattunk. Az első félidőben sikerült megszereznünk a vezetést, és több helyzetünk is volt. A második játékrészben sajnos egy hiba után egyenlíteni tudott a Budaörs, de a csapatunk mentális erejét mutatja, hogy a kapott gól után tudtunk váltani, és egy pontrúgást követően megszereztük a győztes gólt! Örülünk a győzelemnek!

Vasárnap Soroksáron vendégeskedünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Hétvégén Soroksáron vendégszerepelünk. Az eddigi egymás elleni mérkőzéseink mind a végletekig kiélezett, közönségszórakoztató találkozók voltak, így véleményem szerint vasárnap is hasonlóra kell számítanunk. Két jó csapat fogja összemérni az erejét! Fegyelmezett játékra és 100%-os koncentrációra lesz szükségünk ahhoz, hogy el tudjuk hozni a pontokat Soroksárról!

Négy forduló van hátra a bajnokságból. Mit vársz a csapattól a véghajrában?

Az utolsó négy mérkőzésből szeretnénk kihozni a maximumot, és szeretnénk a lehető legtöbb pontot begyűjteni, hogy minél előrébb tudjunk végezni a tabellán. Nem utolsó sorban pedig a szurkolóinkat is szeretnénk minél több győzelemmel megörvendeztetni!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett