Barion Pixel
2024.05.24.
FelnőttHírek

Kis Károly: Nagyon bízom a csapatban!

A válogatott szünet után idegenben lépünk újra pályára a bajnokságban, a jelenlegi listavezető Nyíregyháza Spartacus FC lesz az ellenfelünk. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Győzelemmel zártuk a Győr elleni találkozót legutóbb. Hogyan értékelnéd a találkozót?

Nagyszerű eredményt értünk el, hiszen az addig veretlen Győri ETO csapatát tudtuk legyőzni, egy véleményem szerint nagyon jó mérkőzésen. Sokat számított ezúttal is, hogy hazai pályán a szurkolóink támogattak bennünket. Úgy gondolom, hogy jól játszott a csapat, és egy góllal mindenképpen jobbak voltunk, mint a győriek. Örülök nagyon az eredménynek!

Vasárnap idegenben, a Nyíregyháza ellen folytatjuk a bajnokságot. Mit vársz a mérkőzéstől?

Hétvégén talán még nehezebb mérkőzés vár ránk. A listavezető otthonába látogatunk, akik jelenleg még nem szenvedtek vereséget idén. Ezúttal is kimagasló teljesítményre lesz szükségünk ahhoz, hogy eredményesek lehessünk. Nagyon bízom a csapatban, és bízom benne, hogy a Győr ellen mutatott játék, és az ellenük elért eredmény lendületet tud adni a fiúknak!

Hogyan telt a válogatott szünet?

Mi viszonylag keveset pihentünk, hiszen több játékosnak van lemaradása egyrészt mert vannak, akik az előző klubjukban keveset játszottak, illetve többen sérülésből térnek vissza. Természetesen volt pihenés is, de összességében ment a munka tovább a maga medrében

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett