2024.04.17.
FelnőttHírek

Kis Károly: Jó erőpróba lesz ez a találkozó!

Január 4-én elkezdte a felkészülési időszakot felnőtt csapatunk. A január 31-i bajnoki kezdés előtt edzőmeccs sorozattal készülnek a fiúk. Az első edzőmérkőzést szerdán, a szintén NB II-es Szolnoki MÁV FC ellen játssza a csapat hazai pályán. A találkozó előtt vezetőedzőnket, Kis Károlyt kérdeztük.

Január első napjaiban újra munkába állt a csapat. Hogyan értékelnéd a felkészülés első hetét?

A játékosok eleve jó fizikai állapotban tértek vissza, hiszen a szünet alatt is a kiadott edzésterv alapján dolgozott mindenki. Az első héten közösen elvégzett munka után is csak a legjobbakat tudom mondani a csapatról. Természetesen a fiúk között van harc a csapatba kerülésért, így mindenki odateszi magát. A csapat fizikai állapota és hozzáállása mindenképpen bizakodásra adhat okot.

A Szolnoki MÁV FC ellen lépünk pályára a 2021-es év első edzőmeccsén. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Szolnok csapatával játsszuk az első előkészületi mérkőzésünket. Nagyon masszív csapat, jól védekeznek és mivel ősszel vereséget szenvedtünk Tőlük a bajnokságban, mindenképpen jó erőpróba lesz ez a találkozó. Stoiacovici Dávid kivételével minden játékosunk egészséges, így mindenki játéklehetőséget fog kapni. Rövid idő van hátra a bajnoki rajtig, így fontos, hogy kipróbálhassunk egy-két olyan játékelemet és felállási formát, ami majd a szezon során sikeres lehet.

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett