Barion Pixel
2024.05.24.
FelnőttHírek

Ismerj meg! – Tóth Barna

Ismerj meg! játékos bemutató sorozatunk újabb interjú alanya csapatunk friss igazolása, Tóth Barna.

 

 

NÉVJEGY

Név: Tóth Barna

Születési dátum: 1995.03.13.

Poszt: támadó

Mesélj az eddigi pályafutásodról!

Gyerekként Gödöllőn kezdtem el futballozni, majd 2007-ben kerültem Újpestre, és az utánpótlás éveim nagy részét a budapesti egyesületnél töltöttem. Az utánpótlás utolsó félévében átkerültem a Honvédhoz, ott kaptam meg az első profi szerződésemet és ott mutatkozhattam be a felnőtt mezőnyben. A Honvédnál a második csapatban játszottam NB III-ban, innen kerültem kölcsönbe Vácra, ahol először játszhattam NB II-ben. A váci állomás után Siófokon szerepeltem kölcsönben, ahonnan másfél évre Monorra kerültem. Monoron nagyon jól sikerült a szezon, megnyertük az NB III-as bajnokságot, majd az NB II-ben is stabilan tudtam játszani és sok gólt szereztem. Sajnos a szezon végén a csapat kiesett a másodosztályból, így Nyíregyházára, majd végül tavaly télen Szombathelyre igazoltam.

Miért szeretnél itt játszani?

Minél többet szeretnék játszani, így kerestem a lehetőségeket, és az Ajka szinte azonnal megkeresett. Nagyon szimpatikus a klub és a klub filozófiája, így ez azonnal megfogott. Úgy érzem, hogy itt az emberek nagyon szeretik a futballt, minden körülmény ideális és mindenki alárendeli magát a focinak. Az a célom, hogy minél többet pályán legyek, gólokkal tudjam segíteni a csapatot és szép győzelmeket arassunk együtt.

Mit vársz a csapattól az idei szezonban?

Úgy gondolom, hogy a jelenlegi helyezésnél jóval előbbre van predesztinálva ez a csapat. Mindenképpen a szezon eleji formáját kell visszanyernie a csapatnak, és most már nem az Ajka ellen, hanem ajkaiként szeretném rúgni a győztes gólokat. Sok győzelmet és erős tavaszt remélek!

Mit üzensz a szurkolóinknak?

Kitartás szeretnék kívánni mindenkinek ebben a covid helyzetben, és remélem, hogy hamar visszatérhetnek a szurkolók a stadionba! Várom, hogy hazai közönség előtt léphessek pályára!

Villám-kérdések:

Beceneved? Barna

Kedvenc ételed? Palacsinta

Kedvenc italod? Szeretem a jó borokat

Hobbid? Túrázás, síelés és squash

Kedvenc csapatod? Real Madrid

Kedvenc filmed? Eredet

Kedvenc sportolód? Cristiano Ronaldo

Köszönjük szépen, sok sikert a csapatban! Hajrá Ajka!