Barion Pixel
2024.07.18.
FelnőttHírek

Kis Károly: Hazai pályán nekünk ezt a mérkőzést kötelező megnyerni!

Vasárnap ismét hazai pályán játszik a csapat, a frissen feljutó HR-Rent Kozármisleny lesz a vendégünk a Városi Sportcentrumban. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Nem sikerült pontot szerezni Mosonmagyaróváron. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

A legutóbbi mérkőzésünket sajnos elveszítettük, pedig úgy érzem, hogy a döntetlen igazságosabb lett volna, de hát a foci nem erről szól. Nem játszottunk jól, azonban a vezetést meg tudtuk szerezni, ekkor úgy éreztem, hogy megnyerjük a találkozót. Egy teljesen váratlan és egy adható büntető után fordítani tudott a hazai csapat. A mérkőzés hajrájában a játékosok mindent megtettek, hogy legalább pontot tudjuk szerezni, de a mosonmagyaróváriak jól védekeztek, hiába voltak lehetőségeink, nem tudtunk élni velük.

Hétvégén a Kozármisleny együttese érkezik hozzánk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Ismét egy újonc csapattal fogunk találkozni, akik jelenleg ugyan úgy állnak a bajnokságban, mint mi, tehát egy győzelem és egy vereség a mérlegük. Vannak rutinos játékosaik például Bartha és Kulcsár, de a többiek is játszottak már NB II-ben. Nehéz mérkőzésre számítok, de bízom benne, hogy hasonló jó játékkal tudunk előrukkolni, mint amit a Budafok ellen nyújtottunk. Hazai pályán nekünk ezt a mérkőzést kötelező megnyerni!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Ne feledjék, a hétvégi mérkőzésre kilátogató nézőinknek belépéskor szezonbérletet adunk

Fotó: Kovács Ivett