Barion Pixel
2024.06.23.
FelnőttHírek

Kenderes Zoltán: Csapatként és egyénileg is jó teljesítményre lesz szükség!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A mosonmagyaróvári vereség után hétvégén hazai pályán javíthat a csapat, a Kozármislenyt fogadjuk vasárnap. A mérkőzés előtt középpályásunkat, Kenderes Zoltánt kérdeztük.

Vereséget szenvedtünk Mosonmagyaróváron. Hogyan láttad a mérkőzést?

A támadó játékunk akadozott az egész mérkőzésen, az utolsó passzok, beadások illetve lövések nem sikerültek. A hazaiaknak a találkozó elején volt egy-két helyzete, de ezek után úgy éreztem rendeztük a sorokat és a mezőnyben stabilan játszottunk, majd egy szerencsés találattal megszereztük a vezetést is. A második félidőben inkább az ellenfél akarata érvényesült, de ennek ellenére úgy éreztem a pályán, hogy nem fogunk gólt kapni és meg fogjuk nyerni a találkozót. Sajnáljuk, hogy nem sikerült elhozni a három pontot.

Hétvégén hazai közönség előtt fogadjuk a Kozármisleny együttesét. Mit vársz a mérkőzéstől?

Csapatként és egyénileg is jó teljesítményre lesz szükség! Szeretnénk olyan játékot produkálni, mint az első fordulóban. Úgy gondolom, ha ez sikerül, akkor meg fogjuk nyerni a találkozót!

Mit vársz a szezonban a csapattól?

A tavalyi szezon elég rapszódikusra sikerült, így azt várom a csapattól, hogy idén stabil és kiegyensúlyozott jó teljesítményt nyújtsunk és a szezon végén olyan helyen végezzünk, amivel a csapat és a szurkolók is maradéktalanul elégedettek lehetnek!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett