Barion Pixel
2024.05.20.
FelnőttHírek

Kis Károly: Egységes csapatjátékra lesz szükségünk!

Bár a MOL Magyar Kupa küzdelmei véget értek a számunkra, nincs megállás, hiszen vasárnap ismét a bajnokságban bizonyíthat a csapat a III. KER.TVE vendégeként. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Véget ért számunkra a MOL Magyar Kupa. Hogyan értékelnéd a Gyirmót elleni találkozót?

Sajnos nem tudtunk továbbjutni a Kupában, annak ellenére, hogy erre minden esélyünk meg volt, hiszen minden tekintetben egyenrangú ellenfelei tudtunk lenni az NB I-es Gyirmótnak. Ezúttal sem voltunk elég határozottak a támadó zónában, bár megvoltak a lehetőségeink, de sajnos nem tudtunk ezekkel élni. Bár az utolsó húsz percben nagy nyomást helyeztünk az ellenfél kapujára, nem voltunk eredményesek, így a Gyirmót jutott tovább, amit én személy szerint nagyon sajnálok.

Hétvégén az újonc III. KER.TVE vendégei leszünk a bajnokságban. Mit vársz a mérkőzéstől?

Egy frissen feljutott csapat otthonába látogatunk a hétvégén, akik bár nem kezdték jól a szezont, abszolút nem szabad leírni Őket, hiszen olyan játékosaik vannak, akik megjárták már a magasabb osztályt is. Egy kimondottan rutinos csapatról van szó, így ahhoz, hogy meg tudjuk nyerni a mérkőzést egységes csapatjátékra lesz szükségünk. Arra figyelni kell, hogy vannak olyan játékosaik, akik meg tudnak villanni és el tudnak dönteni mérkőzéseket, elég csak Remili vagy Barczi nevét említenem. Nagyon oda kell figyelnünk ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el. Bízom a fiúkban, úgy gondolom, hogy a Gyirmót elleni meccs arra jó volt, hogy elhiggye mindenki, bármelyik csapattal fel tudjuk venni a versenyt. Sokat számít az is, hogy az eddig sérült játékosaink egyre jobb erőben vannak, és rájuk is egyre több feladatot tudok osztani.

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett