Barion Pixel
2024.07.18.
FelnőttHírek

Lehoczky Roland: A három pontért utazunk Budapestre!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A Gyirmót elleni kupameccs után hétvégén ismét a bajnokságban lép pályára a csapat, Budapestre, a III. kerület otthonába látogatunk. A találkozó előtt középpályásunkat, Lehoczky Rolandot kérdeztük.

Kiestünk elsőosztályú ellenfelünk ellen a MOL Magyar Kupából. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Úgy gondolom, hogy méltó ellenfelei voltunk az NB I-es Gyirmótnak. Sajnálom, hogy vereséget szenvedtünk, így idejekorán kellett távoznunk a kupából. Véleményem szerint jó teljesítményt nyújtott a csapat, sajnos ennek ellenére a vendégek jutottak tovább.

Hétvégén ismét a bajnokságban lépünk pályára, a II.KER. TVE lesz az ellenfelünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Érezhető, hogy hétről hétre egyre jobban összecsiszolódik a csapat. Vasárnap az egyik újonc otthonába látogatunk, fegyelmezett és koncentrált játékra lesz szükségünk, illetve a helyzeteinket is ki kell használnunk. A három pontért utazunk Budapestre! Szeretnénk előrébb lépni a tabellán.

Nyáron érkeztél a csapathoz. Mik az eddigi tapasztalataid, hogy érzed itt magad? Sikerült beilleszkedni a csapatba a pályán és a pályán kívül?

Nagyon jól érzem magam itt! Az első naptól kezdve nagyon befogadó és nagyon segítőkész Velem mindenki. Tetszik, hogy a városban minden ember, akivel találkoztam, az barátságos. Minden nap azért dolgozom, hogy megkapjam a bizalmat, és meccsről-meccsre szeretném viszonozni azt. Úgy érzem, hogy nagyon jó helyre kerültem a fejlődésem szempontjából!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett