Barion Pixel
2024.05.24.
FelnőttHírek

Kis Károly: Bízom benne, hogy mi is el tudunk indulni fölfelé!

Hétvégén hazai pályán, a WKW ETO FC Győr ellen van esélye javítani a csapatnak. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Nem sikerült nyerni a Pécs ellen. Hogyan értékelnéd a találkozót?

Pécsett sajnos nem sikerült pontot szereznünk. Bár voltak lehetőségeink, de összességében a hazai csapat jóval több helyzetet dolgozott ki, és sajnos kimondhatjuk teljesen megérdemelten nyerte meg az ellenfél a mérkőzést. A futballban mindig van egy-egy olyan időszak, amikor fordíthat egy csapat, nekünk is megvoltak ezek a lehetőségeink, de a nyújtott játéknál több kellett volna ahhoz, hogy eredményesen jöjjünk le a pályáról. Bár sok sérültünk van, akikre nem számíthatunk jelenleg, ennek ellenére a pályára lépő játékosoktól többet vártam.

Vasárnap hazai pályán fogadjuk a Győr csapatát. Mit vársz a mérkőzéstől?

Hétvégén hasonlóan nehéz, ha nem nehezebb feladat áll előttünk, hiszen a Győr csapata látogat hozzánk, akik veretlenek eddig a bajnokságban. Jól ismerjük a játékosállományukat, jó futballistáik és válogatottat megjárt játékosaik is vannak, gyors és mozgékony csapat. Bízom benne, hogy mi is el tudunk indulni fölfelé, és lehetőleg minél előbb meg tudjuk ezt tenni. Összeszokottságról nálunk még nehéz beszélni, de minden nap teszünk azért, hogy egységes csapat legyünk és szervezettebben tudjunk játszani!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett