Barion Pixel
2024.05.24.
FelnőttHírek

Kis Károly: A helyzeteinket ki kell használnunk, tanulnunk kell az előző mérkőzésekből!

A Soroksár elleni vereség után a héten két mérkőzésen is lesz lehetőségünk javítani. A első, szerdai összecsapáson a Budafok vendégei leszünk. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Vereséggel zárult a Soroksár elleni mérkőzés. Hogyan értékelnéd a találkozót?

A Soroksár ellen sajnos vereséget szenvedtünk. Úgy gondolom, hogy aki kint volt a mérkőzésen, látta mi történt. Rendkívül csalódott vagyok, hiszen eldönthettük volna a mérkőzést már korábban, és akkor nem kerülhetett volna sor arra, hogy játékvezetői tévedések befolyásolják a játék végkimenetelét. Több edző kollégával is beszéltem azóta, és véleményünk szerint vissza kéne hozni azt a szabályt, hogy egy csapat leiratkozhat egy játékvezetőről. Csalódott vagyok, nem is kívánok többet erről beszélni.

Szerdán Budafokra látogatunk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Következő állomásunk Budafok. Arra helyezzük most a hangsúlyt, hogy túltegyük magunkat ezen a vereségen. A játékkal az előző mérkőzésen sem volt probléma, viszont ismételten kijött, hogy a kapu előtt sokkal határozottabbnak kell lennünk. A helyzeteinket ki kell használnunk, tanulnunk kell az előző mérkőzésekből!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett