Barion Pixel
2024.06.21.
FelnőttHírek

Tajthy Tamás: Szeretnénk folytatni a jó sorozatot!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Rangos ellenfél érkezik hozzánk vasárnap, a bajnokság egyik éllovasa, a DVTK lesz az ellenfelünk. A mérkőzés előtt középpályásunkat, Tajthy Tamást kérdeztük.

Győzelemmel térhettünk haza Kozármislenyből. Hogyan láttad a mérkőzést?

Nehéz mérkőzésre készültünk a Kozármisleny ellen, és valóban nem volt egyszerű dolgunk. Egy kellemetlen játékstílusban játszó csapattal találkoztunk, és a pálya talaja egyik félnek sem kedvezett. A három pont megszerzése érdekében a csapat „csúszott-mászott”, mindenki maximálisan odatette magát, és mindig volt valaki, aki kisegítse a társát. Ez nagy erényünk azt gondolom, és nagyon örülünk az idegenben szerzett győzelemnek!

A DVTK lesz a vendégünk vasárnap. Mit vársz a mérkőzéstől?

Nagyon várja már a csapat a találkozót, és számomra különösen izgalmas ez a mérkőzés, hiszen miskolci születésű vagyok. Szeretnénk folytatni a jó sorozatot, de ehhez nyilván a bajnokaspiránsnak is lesz egy-két szava. Nem lesz egyszerű, de mindent meg fogunk tenni a győzelem érdekében! Szeretnénk a játékunkkal kiszolgálni a várhatóan nagy létszámú szurkolótáborunkat is!

Remek formában vagy az utóbbi időben, a Kozármisleny ellen pedig győzelmet érő gólt is szereztél. Mit vársz magadtól a tavaszi szezonban?

Köszönöm szépen, de ez a dicséret az egész csapatot megilletné, hiszen mindenki tudja mi a dolga a pályán. Nagy öröm egy játékosnak győztes gólt szerezni, én magam is nagyon örülök neki, de ez a csapat érdeme is! Szeretnék minél több időt a pályán tölteni, és továbbra is a csapat hasznára lenni. Érzem a bizalmat a stáb részéről, ez nagyon sokat jelent, és szeretném folyamatos jó teljesítménnyel honorálni! Hajrá Ajka!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!