Barion Pixel
2024.05.21.
FelnőttHírek

Kis Károly: A bajnokság egyik legjobb csapatához látogatunk!

A válogatott szünet után vasárnap idegenben lép ismét pályára a csapat, a Gyirmót otthonába látogatunk. A mérkőzés előtt vezetőedzőnket, Kis Károlyt kérdeztük.

A tavaszi szezonban 8 forduló után veretlenül mehetett el szünetre a csapat. Hogyan értékelnéd a tavasz első felét?

Úgy gondolom, hogy az eredmények önmagukért beszélnek! Nyolc mérkőzésből hét győzelem és egy döntetlen a csapat mérlege, és mondhatom azt, hogy meggyőző játékot mutattak a játékosok. Remélem, hogy ez a szünet nem veti vissza a lendületet, hiszen eddig zsinórban tudtuk hozni a mérkőzéseket. Külön örülök neki, hogy a mezőnyben Mi szereztük a második legtöbb gólt! Sokszor említettem már, de most sajnáljuk csak igazán, hogy a szurkolóink nem jöhetnek ki a mérkőzésekre, hiszen 3000 ember volt itt a nyári meccseken, és ilyen eredményes szereplés mellett, ezt a nézőszámot meg lehetett volna tartani.

Vasárnap Gyirmóton folytatjuk a bajnokság küzdelmeit. Mit vársz a mérkőzéstől?

A bajnokság egyik legjobb csapatához látogatunk a hétvégén, akik legutóbb a Vasas otthonában tudtak döntetlent játszani. Nagyon jó a hazai mérlegük, hiszen otthon csupán két vereséget szenvedtek el. Jó támadó sorral rendelkeznek, rutinos, NB I-et megjárt játékosaik vannak, akik húzzák a csapatot. Ősszel hazai pályán egy rendkívül kiélezett mérkőzésen sikerült nyerni ellenük, akkor Mi tudtunk jobban élni a lehetőségeinkkel. Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Gyirmót egy kiválóan felkészített csapat, de bízom benne, hogy most is sikeresek lehetünk!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett