Barion Pixel
2024.07.17.
FelnőttHírek

Tar Zsolt: Mindenki nagyon várja már, hogy újra bajnoki mérkőzést játszhasson!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Két hét szünet után vasárnap ismét pályán a csapat, a Gyirmót otthonába látogatunk. A mérkőzés előtt védőnkkel, Tar Zsolttal beszélgettünk.

Remek formában, veretlenül zárta a csapat a 2021-es év első negyedét. Hogyan értékelnéd a tavaszi szezon első nyolc fordulóját?

Nem sokan gondolták volna, hogy így fogjuk zárni a tavaszi szezon első felét, de tényleg nagyon jól sikerült. Minden meccsen nagyon egységesen és taktikusan tudtunk játszani, mindenki arra koncentrált, ami a saját feladata, így pedig eredményesen tudtunk csapatként működni. Tudjuk, hogy nem lesz egyszerű feladat, de azon vagyunk, hogy a szünet után is úgy folytassuk a játékot, ahogy abbahagytuk!

Vasárnap újra pályán, a Gyirmót FC Győr lesz az ellenfelünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Gyirmót nagyon egységes csapat. Erejüket mutatja, hogy minden évben a feljutásért harcolnak, és a mostani szezonban is a tabella élén szerepelnek. Egy jó iramú mérkőzésre számítok, és azon lesz az egész csapat, hogy pontokkal térhessünk haza.

Két hét pihenő után folytatjuk a bajnokság küzdelmeit. Hogyan zajlott ez az időszak, sikerült feltöltődni a folytatásra?

A két hét pihenő alatt megkaptuk a megfelelő mennyiségű pihenést illetve a terhelést is, valamint egy edzőmérkőzést is játszottunk. Úgy érzem, hogy mindenki nagyon várja már, hogy újra bajnoki mérkőzést játszhasson. Feltöltődve, újult erővel várja a csapat a folytatást!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett