Barion Pixel
2024.05.19.
FelnőttHírek

Heffler Tibor: Szeretnénk sikerrel venni az akadályokat!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Idegenben kezdjük meg a 2021-es bajnoki mérkőzések sorát, január utolsó napján Békéscsabán lép pályára a csapat. A találkozó előtt csapatkapitányunkkal, Heffler Tiborral beszélgettünk.

Két edzőmérkőzéssel hangolódott a csapat a bajnoki rajtra. Hogyan láttad a felkészülést belülről?

Személy szerint, én nagyon élveztem a felkészülést. Sajnos voltak olyan edzőmérkőzések, amiket különböző okokból kifolyólag nem tudtunk lejátszani, de ezeket egymás közti játékokkal tudtuk pótolni. A felkészülésünk úgy gondolom, hogy megfelelő minőségű volt, de ezt nyilván majd a bajnoki mérkőzések fogják eldönteni. Nagyon várjuk már az első mérkőzést, és szeretnénk sikerrel venni az akadályokat!

Békéscsabán kezdjük a bajnokságot. Mit vársz a mérkőzéstől?

Győzelmet várok! Nagyon nehéz mérkőzés lesz, egy jó játékosokból álló együtteshez látogatunk, akik régóta együtt vannak, és masszív csapatot alkotnak. Amennyiben mindenki oda koncentrál, 100%-osan teszi a dolgát és csapatként tudunk együtt funkcionálni, akkor biztos vagyok benne, hogy nem marad el a siker, és győzelemmel fogunk tudni hazatérni. Nagyon fontos lenne a jó szereplés a kezdés szempontjából is, hogy megadjuk az alaphangot a következő találkozókra.

Mit vársz a csapattól a tavaszi szezonban?

Mérkőzésről mérkőzésre szeretnénk előre lépni. Mindig az adott találkozóra koncentrálunk, szeretnénk minden párharcot megnyerni, és a szurkolóinkat mindenképpen jó játékkal akarjuk megörvendeztetni. A lényeg, hogy fejlődő képes legyen a csapat, mindenki személy szerint megtalálja a saját céljait és motivációját, és ebből a csapat is profitáljon. Amennyiben ez sikerül, biztos vagyok benne, hogy eredménnyel is párosul majd!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett