Barion Pixel
2024.05.19.
FelnőttHírek

Csemer Gyula: A helyzeteinket értékesítenünk kell!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Sűrű héttel vágunk neki a folytatásnak, hiszen a vasárnapi Gyirmót elleni mérkőzés után a héten kétszer is pályára lép a csapat. A szerdai Szeged elleni hazai mérkőzés előtt védőnkkel, Csemer Gyulával beszélgettünk.

Vereséggel zárult a Gyirmót elleni idegenbeli találkozó. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Jól kezdtük a mérkőzést, fölényben játszottunk és több helyzetet is kialakítottunk, azonban sajnos ezeket nem tudtuk érvényesíteni. A játék képe alapján azt gondolom, hogy nem érdemeltünk vereséget, hiszen mindenki hozzátett a találkozóhoz és igyekezett a legjobb tudása szerint játszani, de ahogy mondani szokás, ilyen a foci.

Szerdán hétközi fordulóban a Szeged-Csanád Grosics Akadémia együttesét fogadjuk hazai pályán. Mit vársz a mérkőzéstől?

 Nem lesz könnyű mérkőzés, ennek ellenére azonban győzelmet várok a csapattól! Mindent meg fogunk tenni, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot. Folytatnunk kell a jó játékot, amit eddig hoztunk, a helyzeteinket érvényesítenünk kell, és akkor azt gondolom, hogy nem lehet gond.

A hétvégi vereség ellenére továbbra is a tabella élbolyából várja a csapat a folytatást. Mit vársz a szezon hátralévő idejében?

Jó sorozatot tudhatunk magunk mögött, ezt szeretnénk mindenképpen megtartani. Jó csapatok és nehéz mérkőzések várnak még ránk, így fontos időszak előtt állunk, de ha továbbra is mindenki kihozza magából a maximumot, az remélhetőleg további pontokat eredményez majd, és májusban a lehető legjobb helyen végezhetünk a tabellán!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett