Barion Pixel
2024.06.21.
FelnőttHírek

Kis Károly: Van törleszteni valónk!

Vasárnap a Gyirmót otthonában egygólos vereséget szenvedett a csapat, azonban menni kell tovább, hiszen két mérkőzést is játszunk a héten. Szerdán hétközi fordulóban hazai pályán fogadjuk a Szeged-Csanád Grosics Akadémia együttesét. A mérkőzés előtt vezetőedzőnket, Kis Károlyt kérdeztük.

Gyirmóton szakadt meg a csapat veretlenségi sorozata. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Sajnos annak ellenére, hogy jól játszottunk, nem tudtunk pontot szerezni Gyirmóton. Úgy gondolom, hogy az első félidő kimondottan a miénk volt, előnyhöz juthattunk volna, vagy akár el is dönthettük volna a találkozót. A második játékrész már kiegyenlítettebb volt, de egy beadást követően balszerencsés gólt kaptunk. A mérkőzés hajrájában ugyan sokat tettünk az egyenlítésért, de ez sajnos nem jött össze. Sajnálom a vereséget, hiszen nagy lehetőséget szalasztottunk el, egy nagyon jó csapat otthonában szerezhettünk volna három pontot, de most már előre kell tekintenünk!

Szerdán hazai környezetben lépünk pályára, a Szeged együttese lesz az ellenfelünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Nem ígérkezik könnyű feladatnak a szerdai találkozó sem. A Szeged jó játékos állománnyal rendelkező csapat. Van törleszteni valónk, hiszen ősszel vereséget szenvedtünk Szegeden, bár azon a mérkőzésen több játékost nélkülöznünk kellett a vírus miatt. A szerdai egy új mérkőzés lesz, bízom benne, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett