Barion Pixel
2024.06.21.
FelnőttHírek

Február hónap játékosa – Soltész Dominik

2021-ben új sorozatot indítottunk a klub platformjain, melynek keretein belül a szurkolók szavazhatnak, hogy melyik játékos teljesítményét ítélték az adott hónapban a legkiemelkedőbbnek. Nemsokára kezdetét veszi a következő szavazás, így előtte február hónap játékosának megszavazott támadónkkal, Soltész Dominikkal beszélgettünk.

A szurkolói szavazatok alapján Te lettél februárban a hónap játékosa! Mit éreztél, amikor megtudtad, hogy Téged választottak?

Nagyon örültem neki, hiszen ez egy nagyon pozitív visszajelzés felém a szurkolók részéről! Jól esik, remek érzés, hogy elismerik a munkámat, hiszen a szurkolóink nagyon fontos részei a klubnak, és rengeteg támogatást kapunk tőlük, még úgy is, hogy zártkapusak a mérkőzések. Hatalmas löketet ad ez az elismerés a hátralévő mérkőzésekre!

Hogyan értékelnéd az idei teljesítményed?

Sajnos ősszel egy súlyosabb bokasérülés miatt több hónapot ki kellett hagynom, amit nehezen éltem meg. Az utolsó pár fordulóra sikerült csak visszatérnem, viszont éreztem magamon az addigi játékpercek hiányát. Azonban a tavaszi szezonban már sikerült úgy elrajtolni, ahogyan azt elvárom saját magamtól, és a csapattól is! Természetesen mindig van miben fejlődni, de azt gondolom, hogy elégedetlenek semmiképp sem lehetünk!

Mit tartassz az erősségednek a pályán?

A mentalitásomat és a győzni akarásomat tartom a legjobb tulajdonságaimnak.

Mit tartassz a gyengeségednek, miben szeretnél még fejlődni?

Fiatal játékos vagyok, így mindenben van még mit fejlődnöm, de ha mindenképpen ki kell emelni valamit, akkor elsősorban a gólpasszok és a gólok tekintetében szeretnék eredményesebb lenni.

Mi a célkitűzésed az idei szezonra?

Szeretném, ha az a lendület, amivel elkezdtük a tavaszt nem lankadna! A hátralévő meccsek közül minél többször szeretnénk győztesen elhagyni a pályát, és a lehető legjobb helyezést elérni a tabellán!

Köszönjük szépen. Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett