Barion Pixel
2024.05.24.
FelnőttHírek

Játszóház a hazai mérkőzések előtt

Kedves szurkolók! Kedves ajkai és vidéki lakosok!

Korábban már tájékoztattuk Önöket arról, hogy az FC Ajka vezetősége úgy döntött, hogy a hazai mérkőzések előtt szórakozási lehetőséget kíván nyújtani kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A vasárnapi hazai mérkőzések előtt 14:00-től 18:00 óráig játszóházzal várjuk az ajkai sportcentrumba látogató családokat. Játszóházunkban légvár, arcfestés, csillámtetoválás, valamint airsoftverseny is várja a kilátogató vendégeket.

A hónap utolsó hazai mérkőzését követően az airsoftversenyünkben győztest hirdetünk, akit meglepetés ajándékban részesítünk!

A játszóház helyszíne: Ajka, Sportcentrum (Ajka, Sport u.23.)

Belépőjegy árak:

  • 1.000 Ft/gyermek: mely jegyár magában foglalja a korlátlan játék lehetőségét: korlátlan légvár, korlátlan airsoft, arcfestés és csillámtetoválás
  • 500 Ft/ kísérő: mely jegyár magában foglalja az airsoftversenyen való részvételt

A mérkőzésekre a 14 év alatti gyerekeknek és a hölgyeknek a belépés díjtalan ezért a játszóházba kiérkező hölgyek és 14 év alatti gyerekek kivételével valamennyi kísérő sárga színű karszalagot fog kapni, melynek felmutatása ingyen belépési lehetőséget biztosít a 19:00 órakor kezdődő FC Ajka – WKW ETO FC Győr mérkőzésre!

A játszóház ideje alatt a Büfében az italfogyasztás biztosított!

Várunk mindenkit sok szeretettel! Hajrá Ajka! Együtt a város!