Barion Pixel
2024.07.17.
FelnőttHírek

Heffler Tibor: Egyértelműen győzelmet várok magunktól!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A WKW ETO FC Győr elleni bajnoki nyitány előtt csapatkapitányunkat, Heffler Tibort kérdeztük.

Hogyan sikerült a felkészülés?

A felkészülés majd annak tükrében fog realizálódni, hogy a bajnoki mérkőzéseken hogyan tudunk teljesíteni, de én nagyon bizakodó vagyok ezzel kapcsolatban. A felkészülés során minden edzésen és edzőmérkőzésen azt láttam mindenkin, hogy be akar kerülni a csapatba. Nagy a harc a kezdő pozíciókért, minden posztra van két közel azonos képességű játékosunk, így azt gondolom erős keretünk van. Remélem az edzéseket átható jó mentalitás eredményességgel is párosul majd a pályán. Én maximálisan bizakodó vagyok, és nagyon várjuk a csapattal, hogy végre élesben bajnoki mérkőzést játszhassunk!

Mit vársz a hétvégi Győr elleni mérkőzéstől?

Egyértelműen győzelmet várok magunktól! Szeretnénk szép, látványos futballt játszani, bár ehhez nyilván kell egy olyan ellenfél is. A mi játékunk a biztos védekezésből indul ki, és abból szeretnénk egy kreatív, attraktív támadó játékot játszani. Ehhez a fajta játékhoz minden játékosunk adott, és azt gondolom, ha mindenki kihozza magából a legtöbbet, nagyon szép eredményeket érhetünk el a jövőben.

Hogyan készülsz fel egy mérkőzésre?

Már jópár, 500-600 NB-s mérkőzés van a hátam mögött, így már kialakult az a rutin, amivel egy mérkőzésre készülök. Azonban nem csak a meccs előtti időt emelném ki, hanem az egész mérkőzést megelőző hetet. Egész héten úgy készülök minden edzésre, hogy alkalmazom azokat a szokásokat, amikre szükségem van a jó teljesítményhez.

Van valami meccs előtti babonád?

Nem hiszek az ilyesmiben, én saját magamban és az elvégzett munkában bízok. Nagyon fontosnak tartom, hogy mentálisan rendben legyek. Mindig az adott feladatra koncentrálok, hogy a saját dolgomat a lehető legjobban végezzem el, illetve a társaimnak ott segítsek be ahol tudok.

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett