2024.04.16.
FelnőttHírek

Kis Károly: Ott szeretnénk folytatni, ahol tavasszal abbahagytuk!

Vasárnap elrajtol a Merkantil Bank Liga NB II 2020/21-es bajnoki idénye, így négy hónap után ismét hazai közönség előtt játszik bajnoki mérkőzést a csapat. A WKW ETO FC Győr elleni bajnoki nyitány előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Vasárnap a WKW ETO FC Győr lesz az ellenfelünk. Mit kell tudni róluk?

Véleményem szerint, bár vannak új játékosaik, egységes csapatot alkot az ellenfelünk. A Győr egy mozgékony csapat, több gyors játékosuk van, de azt gondolom fel tudjuk venni velük a versenyt. A csapatban még ki kell emelni a magyar válogatottat is megjárt Priskin Tamás szerepét. Felkészültünk az ellenfélből, minden bizonnyal az ellenfél is felkészült belőlünk, a maximumot kell nyújtanunk a jó szereplés érdekében, de nagyon bízom abban, hogy ez sikerülni fog.

Hogyan értékelnéd a felkészülést?

A felkészülés úgy gondolom jól sikerült, de ez majd a nyitányon fog kiderülni. Fontos, hogyan rajtol egy csapat, sok mindent meghatároz a bajnokságban. Nagyon szeretnénk sikeresek lenni a hétvégén, hiszek abban, hogy az elvégzett munka meghozza a gyümölcsét. Ott szeretnénk folytatni, ahol tavasszal abbahagytuk!

Mit vársz ettől a mérkőzéstől?

Sok nézőre számítok, biztosan komoly szurkolói háttér áll majd mögöttünk a találkozón. Ez a játékosok számára extra motivációt jelent, és ezt ki kell majd használnunk!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

A mérkőzés időpontja:

2020.08.02. 19:00

Helyszín: Ajka, Sporttelep (Ajka, Sport u.23.)

Fotó: Kovács Ivett