Barion Pixel
2024.07.17.
FelnőttHírek

Ismerj meg! – Tar Zsolt

Ismerj meg! játékos bemutató sorozatunk következő interjú alanya védőnk, Tar Zsolt.

 

 

NÉVJEGY

Név: Tar Zsolt

Születési dátum: 1993.02.13.

Poszt: védő

Mesélj az eddigi pályafutásodról!

Kunhegyesen kezdtem el futballozni, majd 2007-ben a Puskás akadémiához kerültem, ahol nagyon sokat tanultam. Ezt követően igazoltam a Videoton csapatához, ahol az első osztályban is be tudtam mutatkozni, aztán visszakerültem Felcsútra. 2017-ben egy évet töltöttem kölcsönben Csákváron, majd a WKW ETO FC Győr csapatához igazoltam, ahol másfél évet töltöttem el, végül 2020 telén érkeztem ide Ajkára.

Hogy érzed magad itt Ajkán?

Örömmel mondtam igent 2020 telén, mikor Kis Károly megkeresett a lehetőséggel. Azért is igazoltam ide, mert úgy éreztem Ajkán egy nagyon összetartó, szimpatikus közösség van, és nem kellett csalódnom. Nagyon jó feltételek vannak a klubnál, nagyszerű körülmények között készülhet a csapat. Jól érzem itt magam, úgy érzem jó helyre kerültem.

Mit vársz a csapattól az idei szezonban?

Bizakodó vagyok, úgy érzem, a csapatban nagyon sok van. Jól tudtunk rajtolni a bajnokságban, és a hullámvölgyek ellenére úgy gondolom, hogy sikeres évünk lesz!

Mit üzensz a szurkolóinknak?

Nagyon jó látni, hogy milyen sokan járnak ki a mérkőzéseinkre, jó érzés ennyi szurkoló előtt játszani! Bízom benne, hogy továbbra is mellettünk állnak, és mind itthon, mind idegenben ilyen szép létszámmal biztatnak mindet a mérkőzéseken

Villám-kérdések:

Beceneved? Zsoca, Zsondó

Kedvenc ételed? Sült kacsa

Kedvenc italod? Limonádé

Hobbid? Pihenés és kirándulás

Kedvenc csapatod? Nincsen

Kedvenc filmed? Nagyfiúk, Reszkessetek betörők 1-2

Kedvenc sportolód? Sergio Ramos

Köszönjük szépen, sok sikert az idei évben is! Hajrá Ajka!