Barion Pixel
2024.07.18.
FelnőttHírek

Ismerj meg – Soltész Dominik

Ismerj meg! játékos bemutató sorozatunk következő interjú alanya támadónk, Soltész Dominik.

 

NÉVJEGY

Név: Soltész Dominik István

Születési dátum: 2000.11.29.

Poszt: támadó

Mesélj az eddigi pályafutásodról!

4 éves koromban Gyálon kezdtem el futballozni. 2010-ben kerültem a Budapest Honvédhoz, idén már 10. éve vagyok a klub játékosa. 2015-ben Nike Cup győztesek lettünk az U15-ös korosztállyal, és 2018-ban indultunk az ifjúsági Bajnokok Ligájában az U19-es csapattal, ezekre az eseményekre örömmel gondolok vissza. Végül 2019 nyarán kerültem ide Ajkára kölcsönadás keretein belül, és azóta is a csapat sikeréért küzdök!

Hogy érzed magad itt Ajkán?

Nagyon jól érzem itt magam, úgy érzem nagyon jó döntést hoztam tavaly nyáron, mikor ide igazoltam! Egy kis hiányérzet viszont van bennem, hiszen a családom Budapesten van, és sajnos a távolság miatt ritkán van alkalmam időt tölteni velük.

Mit vársz a csapattól az idei szezonban?

Úgy gondolom, hogy a jelenlegi helyezésünk a tabellán nem tükrözi a valós játékerőt, amit a csapat képvisel. Sokkal több van ebben a csapatban, bízom benne, hogy ki tudjuk hozni magunkból, és a 4-8. hely valamelyikére odaérjünk. Úgy gondolom, az lenne a reális cél számunkra.

Mit üzensz a szurkolóinknak?

Vigyázzanak magukra, próbáljanak otthon maradni és tartsák be az óvintézkedéseket! Remélem, hogy minél hamarabb újra viszontláthatjuk Őket a lelátókon! Jó egészséget kívánok addig is mindenkinek!

Villám-kérdések:

Beceneved? Sole, Doma

Kedvenc ételed? Tatár beefsteak

Kedvenc italod? Jameson whiskey

Hobbid? Videójátékozás

Kedvenc csapatod? Arsenal

Kedvenc filmed? Szemtől szemben, Tökéletes bűnözők

Kedvenc sportolód? Ikertestvérem, Soltész István

Köszönjük szépen, sok sikert az idei évben is! Hajrá Ajka!