2024.04.20.
FelnőttHírek

Balogh Márton: Győzni szeretnénk Csákváron is!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Vasárnap az idény utolsó mérkőzését játssza a csapat a Csákvár ellen idegenben. A mérkőzés előtt kapusunkat, Balogh Mártont kérdeztük.

Gólnélküli döntetlennel zárult a DVTK elleni találkozó. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Úgy gondolom, hogy szinte végig uralni tudtuk a mérkőzést, több helyzetet dolgoztunk ki, mint a vendég Diósgyőr. A játék képe alapján talán többet érdemeltünk volna az 1 pontnál, de összességében így is szépen búcsúztunk a hazai közönségtől.

A Csákvár csapata ellen játsszuk a szezon utolsó mérkőzését.  Mit vársz a mérkőzéstől?

A Csákvár biztos, hogy motiváltan fog pályára lépni az utolsó fordulóban, hiszen nagyon szoros a mezőny vége, és csak abban az esetben biztos a bennmaradásuk, ha pontot, vagy pontokat szereznek. Motivációból azonban nálunk sem lesz hiány, hat mérkőzés óta veretlenek vagyunk, győzni szeretnénk Csákváron is!

Hogyan értékelnéd a csapat idei szereplését?

Hullámzó volt az idei teljesítményünk, voltak rossz periódusok, amikből nehezen tudtunk kijönni. A szezon második felére azonban összeállt a csapat játéka, és egy hosszú győzelmi sorozatot tudtunk produkálni. Ennek köszönhetően biztossá vált, hogy már harmadik éve, mióta visszajutottunk a másodosztályba, a mezőny első felében tudunk végezni. Úgy gondolom, hogy erre igazán büszkék lehetünk!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett