Barion Pixel
2024.06.21.
FelnőttHírek

Gaál Bálint: Egy jó erőkből álló ellenfélre készülünk!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Hétvégén hazai pályán fogadjuk a Szombathelyi Haladás együttesét a bajnokság 27. fordulójában, a mérkőzés előtt támadónkat, Gaál Bálint kérdeztük.

Elhoztuk a három pontot Győrből. Hogyan láttad a mérkőzést?

Hétvégén egy nagyon kellemetlen stílusban játszó, jó erőkből álló fiatal csapatot sikerült legyőznünk. Azt gondolom, hogy nagyon fizikális mérkőzést játszottunk, nem feltétlen a szép futballé volt a főszerep. Igazi „egygólos” mérkőzés volt, és szerencsére ezt a gólt mi szereztük! Nagyon örülünk az idegenben szerzett három pontnak!

Vasárnap hazai környezetben mérkőzünk meg a Haladás csapatával. Mit vársz a mérkőzéstől?

Egy jó erőkből álló ellenfélre készülünk! Hazai pályán mindenképpen győzelmet várok a Haladás ellen a csapattól, még ha ez nem is ígérkezik egyszerű feladatnak. Amennyiben az előző mérkőzéseinkhez hasonlóan fegyelmezettek tudunk maradni, és a megfelelő játék párosul emellé, azt gondolom, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot!

Hogyan értékelnéd a csapat eddigi teljesítményét?

Szerencsére az őszi formát többé-kevésbé sikerült átmentenünk a tavaszi szezonra is. Korai következtetéseket levonni, de véleményem szerint jó úton járunk a céljaink elérése érdekében!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!