Barion Pixel
2024.05.20.
FelnőttHírek

Jeney Gyula: Hazai pályán csak a győzelem az elfogadható!

A győri diadalt követően ismét hazai közönség előtt lépünk pályára, a Szombathelyi Haladás. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Jeney Gyulával beszélgettünk.

Győzelemmel ért véget az ETO elleni találkozó. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Egy számunkra kimondottan kedvező mérkőzést játszottunk a Győr ellen. Kicsit más arcunkat kellett mutatnunk bizonyos szituációkban, mint ami jellemez minket. Voltak olyan periódusai a mérkőzésnek, amikor főleg a küzdelem dominált a pályán, de erre készültünk is, tudtam, hogy a csapatom fizikálisabb, mint az ellenfél. Próbáltuk kihasználni a fizikai fölényünket, ami nekünk kedvezett. Nagyon boldogok vagyunk, hogy ismét nyerni tudtunk, annak meg főleg, hogy idegenből tudtuk elhozni a pontokat!

Hétvégén itthon fogadjuk a Haladás együttesét. Mit vársz a mérkőzéstől?

Egy nagyobb vereség után a szombathelyiek kicsit belenyúltak a csapatba, és utána nyerni is tudtak. Véleményem szerint a játékukon is változtattak, igyekszünk felkészülni. Azt gondolom, hogy hazai pályán csak a győzelem az elfogadható! Természetesen rengeteget kell ezért tennünk a pályán is, de bízom benne, hogy a csapat itthon tudja tartani a pontokat!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!