Barion Pixel
2024.07.18.
FelnőttHírek

Együtt a város, együtt a régió!

Ismét elrajtolt a magyar másodosztályú bajnokság, és a tavalyihoz hasonló siker megismétléséhez csapatunknak idén is szüksége van a szurkolóink támogatására! Az elmúlt évek hagyományaihoz híven, az FC Ajka az idei szezonban is ingyenes bérleteket biztosít Ajkán és a környező településeken. A bérleteket Geri Gyula, az FC Ajka elnöke, és az FC Ajka focistái örömmel adták át a települések polgármestereinek és képviselőinek. A promóció keretein belül juttattunk el bérleteket Kislődre, Városlődre, Herendre, Szentgálra, Úrkútra, Szőcre, Halimbára, Pusztamiskére, Devecserbe, Nemeshanyra, Bodorfára, Gyepükajánra, Kolontárra, Öcsre, Taliándörögdre, Magyarpolányba, Noszlopra, Orosziba, Somlóvásárhelyre, Tüskevárra és Kertára is.

Geri Gyula: „Stratégiánkat kibővítettük azzal az elmúlt időben, hogy nem csak Ajkára, hanem a környező településekre is eljuttatjuk a mérkőzésekre szóló bérleteket. Nagyon várjuk a régió lakosait is a hazai mérkőzésekre, és váljunk együtt a környék meghatározó csapatává, legyen ez egy közös élmény mindenki számára, buzdítsuk a csapatot, érjünk el közösen nagy sikereket, hiszen #együttaváros #együttarégió. Hajrá Ajka!”

Schwartz Béla Polgármester: „Szeretném, ha minél messzebb tudna jutni a csapat, hiszen ezt kívánja Ajka városának az érdeke. Az új stadion nagyon tetszik, és külön öröm, hogy a város a Stadion-Program nélkül, ilyen szerény eszközökkel egy ilyen nagy létesítményt tudott felépíteni, és a beruházásnak még nincs is vége. Bízom benne, hogy ez hozzájárul majd ahhoz, hogy a csapat még eredményesebb legyen, hiszen ha szép körülmények között dolgoznak a sportolók, akkor az a teljesítményüket is növelheti!”

Az új szezont megújult környezetben szurkolhatják végig a mérkőzésekre kilátogatók: felújított lelátó, új, pályafűtéssel ellátott pálya és új büfésor várja a szurkolóinkat!

A MÉRKŐZÉSRE VALÓ BELÉPÉSHEZ ÉRVÉNYES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY KÖTELEZŐ!

Várunk Mindenkit, szurkoljunk együtt a csapatnak! Hajrá Ajka!