Barion Pixel
2024.07.18.
FelnőttHírek

Dragoner Filip: Össze kell szednünk magunkat!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A héten második mérkőzését hazai pályán vívja a csapat, a Szombathelyi Haladás együttesét fogadjuk vasárnap. A mérkőzés előtt középpályásunkat, Tóth Gergelyt kérdeztük.

Nem sikerült győzni Tiszakécskén. Hogyan láttad a mérkőzést?

Nem úgy alakult a szerdai mérkőzés, ahogy azt terveztük, nagyarányú vereségbe szaladtunk bele és ezért a csapat vállalja is a felelősséget! A Dorog elleni hazai győzelem adta lendületet nem tudtuk kivinni a pályára. Mindenkinek magába kell néznie, és mind egyénileg, mind csapatszinten fel kell javítanunk a teljesítményünket!

Vasárnap a Szombathelyi Haladás lesz a vendégünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Haladás remek őszi szezon után kicsit gyengébb tavaszt fut eddig, de egy nagyon jó csapat érkezik hozzánk vasárnap. Ősszel vereséget szenvedtünk ellenük, így van törleszteni valónk. Mi egy nagy, Ők egy kisebb arányú vereségből érkeznek a vasárnapi összecsapásra, így mindenképpen nagy küzdelemre számítok a pontokért. Össze kell szednünk magunkat, és mindenkinek a legjobbját kell nyújtania ahhoz, hogy itthon tudjuk tartani a pontokat!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett