Barion Pixel
2024.07.17.
FelnőttHírek

Döntetlennel zártuk a szezont

Döntetlennel zártuk a szezont.

Dunaharaszti–FC Ajka 2-2 (1-1)

Dunaharaszti, 150 néző

V.: Mencsik.

Dunaharaszti MTK: Gyatyel – Kovács (Torkos, 73.), Honti, Márton, Dallos – Bíró, Gacsal, Mendebaba, Rétsági (Vitányi, 81.), Szalánszki (Mészáros, 67.) – Nichenko. Vezetőedző: Króner Péter.

FC Ajka: Horváth D. – Köles, Pákai, Csaba, Csemer (Keresztes, 61.) – Kalász, Kenderes, Csizmadia, Nagy E. (Bonivárt, 67.) – Molnár (Major, 76.), Nagy K. Vezetőedző: Schindler Szabolcs.

Már az első percben veszélyeztetett az FC Ajka, egy szabadrúgás suhant el a vendégjátékosok feje fölött a kaputól két méterre. A 3. percben Pákai fejesét védte a hazaiak kapusa. Pár perccel később Nagy K. 20 méteres szabadrúgása centikkel jutott a jobb kapufa mellé.

Nagy K. 16 méteres lövése vágódott szögletre. Két szöglet után is Csizmadia fejelt, de egyik alkalommal sem talált célt.

A 23. percben Csemer kapu elé lőtt labdájánál Nagy K. fejesét kellett védenie a kapusnak.

A 26. percben Nagy K. remekül ugratta ki Molnárt, aki egy igazítás után higgadtan helyezett a kapuba, 0-1.

Kalász lőtt mellé a 16-os sarkáról, majd ezután a hazaiaknál volt többet a labda. Rétsági 18 méteres lövése ment fölé.

A 44. percben Szalánszki beadása után pattogott a labda a gólvonaltól egy méterre, az ajkaiak nem tudtak felszabadítani, a játékszer végül Nichenkóról került a hálóba, 1-1.

A szünet után gyorsan jött a második vendéggól. Csemer 17 méteres szabadrúgását Gyatyel csak kiütni tudta, Molnár érkezett és közelről a kapuba helyezett, 48. perc: 1-2.

Már a hosszabbításban járt a meccs, amikor Gacsal 25 méteres szabadrúgását Horváth a bal felső sarokból tornászta ki. A szögletet Mendebaba előrevetődve juttatta fejjel az ajkai hálóba, 94. perc: 2-2.

Osztálykülünbség látszott a két csapat között, de a Dunaharaszti hatalmas lelkesedésével egy pontot otthon tudott tartani.

Schindler Szabolcs: Jól futballoztunk, a ráadásban egyenlített a Haraszti. Gratulálok a csapatnak az egész éves teljesítményéhez, és mindenkinek sok sikert kívánok.

forrás: Horváth Gábor veol.hu/sport