Barion Pixel
2024.06.23.
HírekUtánpóltás

Bozsik kiemelt “B” torna – 6.forduló

Hétvégén került megrendezésre a Bozsik Egyesületi Program 2019/2020 6.fordulója az U10, U11 korosztályok számára.

 

Bozsik B torna – Sopron

 

U10

Csapat tagjai: Amberger Bálint, Bock Bence, Bognár-Nagy Christoff, Dörnyei Dávid, Falusi Zsombor, Havasi Bálint, Jakus Levente, Körmendi Dominik, Mészáros Levente, Varga Patrik

Edző: Horváth László

Edzői értékelés:

Az utolsó tornához érkeztünk Sopronba. Kellemes labdarúgó időben, remek játékkal és eredményes focival kezdtünk. Szép támadásokat és gólokat szereztünk. Aztán a lendület és jó kezdés adta önbizalom kitartott a további meccseken is. A helyi csapat,akik egyben a legerősebb játékerőt képviselték, egy nagyon jó, nyílt sisakos meccset játszva, teljesen egyenrangú ellenfélként küzdöttek játékosaim.  Egy kicsit jobb koncentrációval és a kapu előtt hidegebb fejjel megnyerhettük volna a mérkőzést. Az utolsó mérkőzésen pedig már teljesen jogos döntetlent sikerült kiengednünk a kezünkből az utolsó másodpercben. 6 torna volt az ősszel és nagyon szépen észrevehetően lehetett látni a fejlődést. Így most voltam a leginkább megelégedve játékosaimmal. Rengeteg nagyon jó teljesítmény ,mint mezőnyben, mint kapuban is.

A csapat legjobbja ezúttal Varga Patrik lett.

Eredményeink:

FC Ajka – Gyirmót 4-0  (gól: Varga 2, Bock, Körmendi)

FC Ajka – Lurkó 2-2  (gól: Varga 2)

FC Ajka – PELC 4-2 (gól: Bock 2, Varga 2)

FC Ajka – Sopron 1-3  (gól: Bock)

FC Ajka – MTE 1904  0-1

 

U11

Csapat tagjai: Tromler Benedek, Tulit Máté, Tóth Levente, Horváth Benedek Bendegúz, Sulyok Lukács Áron, Lukács Lázár, Lukács Donát, Márton Gergő, Fehér Nimród, Ravasz Arnold

Edző: Magyar Patrik

Edzői értékelés: Vasárnap Sopronban vettünk részt az őszi szezon utolsó Bozsik „B” tornáján. Az ajkai tornán nyújtott lehangoló teljesítmény után az edzéseken mentálisan próbáltam felkészíteni a játékosokat a tornára, egyszerű labdás gyakorlatokkal és egymás elleni játékkal próbáltuk feledtetni a történteket. Örömmel konstatáltam, hogy ez jó hatással volt a játékosokra, akik helyenként szép összjátékkal feledtették a múltheti teljesítményt, csapatként küzdöttek. Az első mérkőzésen még görcsösen játszott a csapat, azonban a további mérkőzéseken felpörögtek a játékosok, szép támadásokat vezettünk, azonban a helyzeteinket sorra elhibáztuk. Külön öröm számomra, hogy ezen a tornán kaptuk a legkevesebb gólt, azonban ami bosszant, hogy a kapott gólok súlyos hibákra vezethetőek vissza.

Az őszi 6 Bozsik torna lejátszott mérkőzéseit tekintve látható a fejlődés a játékosokon, dolgozunk tovább, hogy a tapasztalt hiányosságokat és hibákat kijavítsuk és gólerősebb játékot tudjunk produkálni.

A csapat legjobbjának járó elismerést ezúttal Ravasz Arnold érdemelte ki kiváló mezőnymunkájáért.

Eredményeink:

FC Ajka – Lurkó 0-2

FC Ajka – Gyirmót 1-1  (gól: Fehér N.)

FC Ajka – PELC 2-1 (gól: Márton G., Ravasz A.)

FC Ajka – Sopron 0-0

FC Ajka – MTE 1904  0-1