Barion Pixel
2024.05.20.
FelnőttHírek

Vasárnap Győrbe látogatunk

A Merkantil Bank Liga NB II. 20. fordulójában a WKW ETO FC Győr vendége lesz együttesünk. A találkozó játékvezetője Veizer Roland lesz, az asszisztensi feladatokat Kulman Tamás és Szilágyi Norbert látják el, míg a tartalékjátékvezető Kovács Gergely lesz.

A mieink az előző fordulóban hazai pályán a Békéscsabától szenvedtek 4-1 arányú vereséget, aminek köszönhetően visszacsúsztunk a tabella 17. helyére, előnyünk 4 pont  a kieső helyen álló Szombathelyi Haladással szemben.

A legutóbbi 3 fordulóban ismételten jó formába lendülő WKW ETO FC Győrnél a héten meglepetésre edzőváltás történt, Boér Gábort Kondás Elemér váltotta a kispadon. A győrieknek hét közben kupamérkőzésük is volt, ahol az elsőosztályú Mezőkövesd ellen léptek pályára és csak hosszabbításban maradtak alul az NB I-es riválisukkal szemben.

Kis Károly továbbra sem tud a csapattal tartani, így a hétvégi mérkőzésen ismételten Jeney Gyula irányítja csapatunkat. Nincs könnyű helyzetben, hiszen Nagy Eriket kiállították a Békéscsaba elleni összecsapáson, míg Soltész Dominik begyűjtötte 5. sárgalapját és ha ez még nem lenne elég, ugyanezen a találkozón szenvedett súlyos sérülést Görgényi Dávid és Csemer Gyula is, így erre a négy játékosra egészen biztosan nem számíthat a Győr elleni találkozón megbízott edzőnk.

A találkozó vasárnap 13 órás kezdettel kerül megrendezésre az ETO Stadionban.