2024.04.16.
HírekUtánpóltás

Bozsik kiemelt “B” és “C” torna – 3.forduló

Hétvégén került megrendezésre a Bozsik Egyesületi Program 2019/2020 3.fordulója az U10, U11 és U13 korosztályok számára.

 

Bozsik B torna – Pápa

U10

Csapat tagjai: Bock Bence , Bognár-Nagy Christoff Nevada ,Csite Gergő, Falusi Zsombor , Havasi Bálint , Jakus Levente , Körmendi Dominik , Mészáros Levente , Nagy Zsombor , Varga Patrik

Edző: Horváth László

Edzői értékelés: Az esős időjárás kicsit új körülményeket teremtett, de nagyon hamar és ügyesen alkalmazkodtak a csúszós talajhoz és a felgyorsuló labdához játékosaim, nagyon szép és tetszetős akciókat hajtottak végre. Feltolt védekezésünk nagyon eredményes volt, sok labdát szereztünk a támadó harmadban, többnyire az ellenfél térfelén volt a labda. Mérkőzéseinken mi domináltunk egy kivételével végig, a Lurkó csapata nagyobb nyomást tudott gyakorolni a játékunkra. A játékunk sokat fejlődött, a védekezés csapat szinten tetszett. Voltak persze egyéni hibák, de azon dolgozunk, hogy ezeket kiküszöböljük. Több kiváló teljesítmény is volt a tornán.

A csapat legjobbjának járó elismerést ezúttal Bognár-Nagy Cristoff Nevada érdemelte ki.

Eredményeink:

FC Ajka – Lurkó 1-5 (gól: Varga)

FC Ajka – MTE 4-2 (gól: Varga 2, Bock, Nagy)

FC Ajka – Gyirmót 1-1 (gól: Varga)

FC Ajka – Sopron 3-1 (gól: Varga 2, Bock)

FC Ajka – PELC 0-2

—————————————————–

U11

Csapat tagjai: Tromler Benedek, Tulit Máté, Hosszu-Jaloveczki Hunor, Tóth Levente, Horváth Benedek Bendegúz, Sulyok Lukács Áron, Lukács Lázár, Márton Gergő, Fehér Nimród, Horváth Raul, Molnár Marcell

Edző: Magyar Patrik

Edzői értékelés: A tornát megelőző két hétben a helyezkedések pontosításán dolgoztunk, melyet játékosaim alkalmaztak is. Sajnos az első mérkőzésünk nem úgy sikerült, ahogy elterveztük, a buszról leszállva már a pályára kellett sietni, mert a torna kezdését a szervezők előzetes értesítés nélkül fél órával előrébb hozták, így bemelegítés nélkül kellett játszanunk. A mérkőzés felénél a játékosaim felpörögtek és innentől kezdve a megbeszélt taktikai utasításokat betartva fantáziadúsan játszottak. A torna pozitívuma, hogy az edzésen gyakorolt elemeket alkalmazzák labdakihozataloknál és támadásvezetésnél is játékosaim.

A csapat legjobbjának járó elismerést ezúttal Hosszu-Jaloveczky Hunor érdemelte ki.

Eredményeink:

FC Ajka – Lurkó 0-3

FC Ajka – MTE 1-1 (gól: Sulyok)

FC Ajka – Gyirmót 1-1 (gól: Sulyok)

FC Ajka – Sopron 1-0 (gól: Sulyok)

FC Ajka – PELC 1-4 (gól: Sulyok)

————————————————-

Bozsik „C” torna – Marcali

U13

A csapat tagjai: Krisák Barna, Hegedüs István, Csizmadia Csanád, Gábri Barnabás, Liszai Zétény, Horváth Dávid, Szücs Marcell, Polgár Zsombor, Németh Dávid, Takács Gergő, Takács Bence, Mekler Soma, Schebesta Marcell, Borres Timothy, Mészáros Máté, Móritz Máté

Edző: Csicsics Richárd

Edzői értékelés: Érdekes a futball, a csapat idei legrosszabb játékát láttam a Devecser elleni mérkőzésen, majd rögtön utána az idei legjobbat a Haladással szemben, ahol csak a balszerencse miatt nem sikerült győzelmet aratni. A következő mérkőzések is tartogattak szép támadásokat (bár gólokat nem), és a védekezés is sokat javult az előző tornához képest, pedig újra több játékos is új poszton próbálhatta ki magát. A legjobb hír, hogy önmagához képest összességében mindenki javulást mutatott.

A csapat legjobbjának járó elismerést ezúttal Krisák Barna érdemelte ki magabiztos védőmunkájáért, mellette Móritz Máté Móritz Máté és Takács Bence védőmunkája dicsérhető. A támadások építésében pedig Polgár Zsombor, Szücs Marcell és Takács Gergő jeleskedett.

Eredményeink:

FC Ajka – Devecser SE 0-2

FC Ajka – Haladás VSE 0-0

FC Ajka – Tapolca VSE 0-0

FC Ajka – Marcali VFC 1-0 (gól: Takács G.)

FC Ajka – Celldömölk VSE 1-1 (gól: Liszai)