Barion Pixel
2024.04.30.
Felnőtt

Ismerj meg – Kovács Nikolasz

Ismerj meg! játékos bemutató sorozatunk következő interjú alanya védőnk, Kovács Nikolasz.

 

 

NÉVJEGY

Név: Kovács Nikolasz

Születési dátum: 1999.02.27.

Poszt: védő

Mesélj az eddigi pályafutásodról!

2005-ben Kenderesen kezdtem el focizni. Ott él a családom, és a klubnál édesapám az elnök, így a mai napig szeretek hazajárni oda meccsekre. Otthonról elkerülve először Szolnokon majd Debrecenben játszottam, majd 2008-ban kerültem fel Budapestre, ahol több NB I-es klub utánpótlását megjárva igazoltam végül a Honvédhoz. 2014-től vagyok a Honvéd játékosa, volt szerencsém pályára lépni az Európa-ligában is, és úgy érzem ott lett belőlem felnőtt játékos! Egy fél évet töltöttem kölcsönben a Balmazújváros csapatánál, ami hasznos időszak volt, hiszen lehetőségem volt végigjátszani a mérkőzéseket. Végül a balmazújvárosi félév után kerültem ide Ajkára szintén kölcsönbe.

Hogy érzed magad itt Ajkán?

Nagyon jól érzem magam itt Ajkán, köszönhetően a körülményeknek, a szurkolóknak a vezetőségnek és természetesen a csapattársaknak!

Mit vársz a csapattól az idei szezonban?

Nagyon jól kezdtük a bajnokságot, de aztán sajnos jött egy sérülés hullám, és felütötte a vírus is a fejét a csapatban, ezek a tényezők a mai napig befolyásolnak minket. A nehéz helyzet ellenére szeretnénk jól szerepelni a bajnokságban, és mindent megteszünk, hogy a lehető legjobb helyen végezzünk majd!

Mit üzensz a szurkolóinknak?

Azt üzenném Nekik, hogy folytassák a szurkolást a továbbiakban is! Rengeteg erőt ad a pályán, amikor halljuk Őket mind itthon, mind idegenben!

Villám-kérdések:

Beceneved? Niko

Kedvenc ételed? Roston csirke, édesburgonya

Kedvenc italod? Cappy

Hobbid? Horgászat

Kedvenc csapatod? Mindig az, ahol Ronaldo játszik

Kedvenc filmed? Vitathatatlan

Kedvenc sportolód? Cristiano Ronaldo

Köszönjük szépen, sok sikert az idei évben is! Hajrá Ajka!