Barion Pixel
2024.05.24.
FelnőttHírek

Zsolnai Richárd: Egy nagyon jó csapat ellen fogunk pályára lépni!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A hét második mérkőzését vasárnap hazai pályán játssza a csapat, a Tiszakécskei LC együttesét fogadjuk az Ajkai Városi Sportcentrumban.  A mérkőzés előtt támadónkat, Zsolnai Richárdot kérdeztük.

Nem sikerült idegenben győzni. Hogyan láttad a Soroksár elleni mérkőzést?

Sajnos nem úgy alakult a Soroksár elleni mérkőzés, ahogy azt elterveztük. Rosszul játszottunk, nem tudtunk összeszedetten futballozni és nem jöttek össze a támadásaink. A hazaiak jól játszottak, otthon is tudták tartani a pontokat. Sajnálom, hogy így alakult a mérkőzés, nem erre az eredményre számítottam.

Vasárnap ismét itthon lépünk pályára, a Tiszakécskét fogadjuk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Ismerjük a Tiszakécskét, egy nagyon jó csapat ellen fogunk pályára lépni. Az idegenbeli mérkőzéseinken rendre nem tudunk úgy szerepelni, hogy szeretnénk, viszont hazai pályán eddig jó a mérlegünk. Szeretnénk ezt megtartani, és mindenképpen itthon akarjuk tartani a három pontot! Bízom benne, hogy sokan kilátogatnak majd, és szurkolnak Nekünk, sokat számít, hogy a szurkolóink mellettünk állnak, ez az itthoni eredményeinken meg is látszik!

Hosszabb kihagyás után tértél vissza. Mit vársz magadtól a pályán?

Egy térdsérülés miatt hosszabb kihagyásra kényszerültem, de nagyon örülök, hogy végre vissza tudtam térni, jó újra a csapattal lenni! Szeretném minél hamarabb visszanyerni a formámat, és szeretném gólokkal, gólpasszokkal segíteni a csapatot, igyekszem majd minél jobb teljesítményt nyújtani!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!