Barion Pixel
2024.06.13.
FelnőttHírek

Zsolnai Richárd: Egy jó erőkből álló csapattal fogunk találkozni!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A válogatott szünet miatti pihenő után hazai pályán folytatjuk a pontvadászatot, a Soroksár ellen lépünk pályára vasárnap. A mérkőzés előtt támadónkat, Zsolnai Richárdot kérdeztük.

Győzelemmel térhettünk haza Siófokról. Hogyan láttad a mérkőzést?

Egy szervezett siófoki csapattal találkoztunk idegenben, de úgy gondolom, hogy kontroll alatt tudtuk tartani az egész mérkőzést. Jól funkcionáltunk csapatként, mindenki odatette magát, fegyelmezetten játszottunk és ennek köszönhetően el tudtuk hozni a három pontot idegenből! Örülünk a győzelemnek!

A Soroksár ellen kezdjük meg az áprilist. Mit vársz a mérkőzéstől?

Egy hét szünetet követően hazai pályán folytatjuk a bajnokságot, a Soroksár együttese érkezik hozzánk. A Soroksár jelenleg mögöttünk van a tabellán, de ez nem jelent semmit, egy nagyon jó erőkből álló csapattal fogunk találkozni! Hazai közönség előtt játszhatunk, sokat fog számítani a szurkolóink biztatása is, mindenképpen győzelmet várok vasárnap!

A válogatott szünet miatt egy hétvége pihenője volt a csapatnak. Hogyan készültetek a sűrű áprilisi időszakra?

Sok mérkőzés vár ránk áprilisban, így jókor jött a szünet. Volt pár nap pihenő, ahol mindenki fel tudott töltődni, és volt idő a kikapcsolódásra is. Újult erővel tudtuk belevetni magunkat a munkába, jó hangulatban telnek az edzések, és mindenki keményen beleteszi a kellő munkát. Várjuk a hétvégi mérkőzést, és készen állunk a tavasz második felére!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!