Barion Pixel
2024.07.17.
FelnőttHírek

Vizler László: Nem lesz egyszerű dolgunk!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Vasárnap a PMFC csapata lesz az ellenfelünk, a találkozó előtt támadónkat, Vizler Lászlót kérdeztük.

Nem tudtuk elhozni a három pontot Szolnokról. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Sajnos nem sikerült pontokat szereznünk Szolnokon, nagyon csalódottak vagyunk emiatt. Véleményem szerint az első félidei játék bíztató volt, akár a vezetést is megszerezhette volna a csapat. A második játékrészben a kapott gól után azonban megváltozott a játék képe, és nem tudtunk a hazaiak fölé kerekedni. Voltak lehetőségeink, ezekkel azonban nem tudtunk élni, így az egyenlítés sem sikerült. Csalódottak vagyunk, de megyünk tovább, a következő mérkőzésen mindenképpen javítani szeretnénk!

A PMFC csapatát fogadjuk vasárnap. Mit vársz a mérkőzéstől?

Nem lesz egyszerű dolgunk, hiszen a Pécs egy remek csapat. A tavalyi bajnokságban is nagyon jól szerepeltek, és idén is a tabella első felébe tartoznak. Ősszel idegenben nem sikerült győznünk ellenük, így mindenképpen van törleszteni valónk. Hazai környezetben játszhatunk, így sokat fog számítani a szurkolóink jelenléte és ereje. Ki szeretnénk javítani a Szolnok elleni vereséget, meg akarjuk mutatni, mire vagyunk képesek! El szeretnénk indulni felfelé a tabellán!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett