Barion Pixel
2024.05.21.
FelnőttHírek

Vasárnap Nyíregyházára látogatunk

A Merkantil Bank Liga NB II. 24. fordulójában Nyíregyházán vendégszerepel csapatunk. A találkozó játékvezetője Nagy Norbert lesz, az asszisztensi feladatokat Márkus Tamás és Tőkés Róbert látják el, a tartalékjátékvezető Nazsa Tamás lesz.

A mieink az előző fordulóban a feljutásra pályázó Vasas FC-t látták vendégül, ahol az első félidőben még sikerült kétgólos hátrányból felállnunk, egy hajrábeli büntetőnek köszönhetően azonban mindhárom pont Budapestre került.  Együttesünk ennek köszönhetően 23 ponttal a 15. helyen áll a bajnokságban.

A Nyíregyháza sem kezdte jól a 2020-as évet, hiszen előbb hazai pályán szenvedtek 5-3-as vereséget a Soroksártól, majd csak a hajrában tudtak pontot menteni Békéscsabán. Ellenfelünk 32 pontot gyűjtve jelenleg a 8. a bajnokságban.

Kis Károly a hétvégi összecsapáson nem számíthat Lengyel játékára, jó hír azonban, hogy új igazolásunk, Présinger Ádám játékengedélye megérkezett, így már Nyíregyházán bemutatkozhat csapatunkban.

A találkozó vasárnap 14 órás kezdettel kerül megrendezésre a nyíregyházi Városi Stadionba, a mérkőzésről online szöveges tudósítással jelentkezünk.