Barion Pixel
2024.07.17.
FelnőttHírek

Vasárnap a listavezetőt fogadjuk

A Merkantil Bank Liga NB II. 25. fordulójában a listavezető MTK Budapestet fogadjuk az ajkai Városi Sportcentrumban. A találkozó játékvezetője Görög Márió lesz, az asszisztensi feladatokat Horváth Zoltán és Király Zsolt látják el, míg a tartalék játékvezető Móri Tamás lesz.

A mieink az előző hétvégén Nyíregyházán vendégszerepeltek, ahol Csizmadia góljával  nagyon fontos győzelmet arattak. Azért is volt különösen fontos  győzelem, hiszen üldözőink (Szombathelyi Haladás, Szolnok) egyaránt begyűjtötték a három bajnoki pontot.

A listavezető MTK Budapest 5 zsinórban megnyert mérkőzést követően játszott döntetlent az elmúlt fordulóban hazai pályán a Békéscsaba ellen, a fővárosiak ennek ellenére magabiztosan vezetik a bajnokságot.

A két csapat őszi mérkőzésén gólgazdag mérkőzésen 4-4-es döntetlent játszottunk az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, azon a mérkőzésen Nagy K., Görgényi, Soltész és Stoiacovici szerezték góljainkat.

Kis Károlynak eltiltottal nem kell számolnia, ráadásul a Nyíregyháza elleni mérkőzésen Lengyel letöltötte eltiltását, így középpályásunkra is számíthat szakvezetőnk. Többen kisebb sérüléssel bajlódtak a héten, így kérdéses még, kikre számíthat a hétvégén vezetőedzőnk.

A találkozó 17 órás kezdettel kerül megrendezésre az ajkai Városi Sportcentrumban