Barion Pixel
2024.07.17.
FelnőttHírek

Vasárnap a Budafok együttesét fogadjuk

Újabb komoly erőpróba vár csapatunkra, hiszen a Vasas FC, majd az MTK Budapest után ezúttal a második helyen álló Budafoki MTE együttesét fogadjuk az ajkai Városi Sportcentrumban. A találkozó játékvezetője Kovács J. Zoltán lesz, az asszisztensi feladatokat Király Zsolt és Bognár László látják el, míg a tartalék játékvezető Horváth Tibor lesz.

Csapatunk a múlthéten folytatta remek tavaszi szereplését, hiszen a Nyíregyháza Spartacus és az MTK Budapest után ezúttal a Vác FC ellen sikerült begyűjteni a három bajnoki pontot, védelmünk ráadásul ezúttal is kapott gól nélkül hozta le a találkozót . Együttesünk az újabb sikernek köszönhetőn már a 10. helyet foglalja el a Merkantil Bank Liga NB II-es tabelláján.

Következő ellenfelünk a második helyezett, ezáltal még feljutó helyen álló Budafoki MTE együttese lesz, amely a forduló előtt 9 ponttal előzi meg a harmadik helyen álló Vasas FC-t. Csizmadia Csaba együttese kapta eddig a bajnokságban a legkevesebb találatot (21), a támadószekciót pedig az a Kovács Dávid erősíti, aki 15 góljával a  góllövőlista élén áll.

A két csapat őszi mérkőzésén 3-1-es győzelmet arattunk Budafokon, góljainkat akkor Csizmadia, Nagy K. és Csemer szerezték.

Kis Károlynak eltiltottal nem kell számolnia, többen viszont továbbra is kisebb sérüléssel bajlódtak a héten, így még kérdéses kikre számíthat a szakvezetőnk a  hétvégi összecsapáson.

A találkozó vasárnap 17 órás kezdettel kerül megrendezésre az ajkai Városi Sportcentrumban.