Barion Pixel
2024.07.17.
FelnőttHírek

Tar Zsolt: A csapatnak egy emberként kell gondolkodnia!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Vasárnap hazai pályán mérkőzünk meg a Dorogi FC együttesével. A mérkőzés előtt védőnket, Tar Zsoltot kérdeztük.

Vereséggel ért véget a Szeged elleni találkozó. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

A Szeged elleni mérkőzésen nagyon korán gólt kaptunk, és ez rányomta a bélyegét a csapat teljesítményére is. Nem játszottunk jól, szétestünk, és a próbálkozásaink ellenére a hazaiak már az első félidőben megnyerték a találkozót. Sajnáljuk, hogy nem sikerült pontot vagy pontokat szereznünk.

Vasárnap a Dorogot fogadjuk hazai pályán. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Dorog elleni találkozó több szempontból is fontos. A csapatnak egy emberként kell gondolkodnia, a saját játékunkra kell összpontosítanunk, és koncentráltan kell a pályára lépnünk! Szeretnénk megnyerni a mérkőzést, és elindulni felfele a tabellán.

Sikerült felkészülni a válogatott szünetben a folytatásra?

Ez a válogatott szünet nagyon jókor jött. Mindenkinek volt ideje gondolkozni és főleg mentálisan felkészülni a bajnokság véghajrájára. Nagyon bízom benne, hogy vasárnap egy új arcát tudja megmutatni a csapat, és sikerül végre örömet szerezni a szurkolóinknak!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett