Barion Pixel
2024.05.24.
FelnőttHírek

Kis Károly: Hazai pályán mindenképpen pontokat kell szerezünk!

A válogatott szünet után vasárnap hazai pályán folytatódnak számunkra a bajnokság küzdelmei, a Dorog együttesét fogadjuk. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Vereséget szenvedtünk Szegeden. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Legutóbb Szegeden nem sikerült a pontszerzés. Nagyon gyorsan hátrányba kerültünk, szinte a második percben gólt kaptunk, és ez megfogta a csapatot. Bár 1-0-nál kétszer is kiegyenlíthettünk volna, ami biztosan sokat számított volna a mérkőzés alakulását illetően, de ezt leszámítva el kell mondani, hogy az első félidőben nagyon gyengén játszottunk. Sokkal többet vártam a csapattól, de ahogy mondani szokás közös a buli, ez is az én csapatom. A második félidőre feljavultunk, támadtunk, voltak lehetőségeink, de hatalmas ziccereket nem tudtunk kialakítani. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a Szeged teljesen megérdemelten nyerte meg a találkozót, sajnos ez nem olyan meccs volt, ahol mi játszottunk jobban, mégis vereséget szenvedtünk, az ellenfelünk egyértelműen jobb volt.

Vasárnap a Dorogi FC csapata látogat hozzánk. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Doroggal mindig nagy mérkőzéseket játszunk, egy agresszíven futballozó csapat. Hazai pályán mindenképpen pontokat kell szerezünk! A mezőny egyre sűrűsödik, és minél előbb feljebb kell lépnünk a tabellán!

Hogy sikerült készülni a válogatott szünetben?

Úgy érzem, hogy a srácok nagyon jól dolgoztak. Nem voltak problémáink, fel tudtunk készülni a találkozóra. Az, hogy ez mennyit ért, majd vasárnap a pályán kiderül!

 

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett