2024.04.20.
FelnőttHírek

Szezon “legek”

2020 ősz – Legek

Legtöbb gól:

Nagy Krisztián ott folytatta idén, ahol a tavalyi szezonban abbahagyta. A 2019/2020-as csonkabajnokságot 13 góllal zárta támadónk, az idei évben erre a teljesítményre is rá tudott tenni egy lapáttal, mután az őszi szezonban már a tavalyi teljesítményt is sikerült túlszárnyalnia, hiszen 14 góllal vezeti a Merkantil Bank Liga NB II. góllövőlistáját. Házi góllövőlistánk második helyén egyik fiatal labdarúgónk, Rétyi Róbert áll, aki 5-ször zörgette meg eddig az ellenfelek kapuját. A képzeletbeli dobogó 3. fokán két játékosunk osztozik, Csizmadia Zoltán és Zamostny Balázs egyaránt 3-szor voltak eredményesek az őszi szezonban.

Legtöbb játékperc:

A legtöbb játékperccel (1800) az első helyen két védőnk áll: Heffler Tibor és Tar Zsolt egyaránt 20 mérkőzést játszottak végig, mindketten 1 mérkőzést voltak kénytelenek kihagyni az ősz folyamán. A 3. helyen házigólkirályunk, Nagy Krisztián áll, aki 19 bajnoki mérkőzésen lépett pályára és összesen 1673 játékpercet töltött ősszel a pályán.

Legtöbb mérkőzés:

A keretben egyetlen olyan labdarúgó szerepel, aki mind a 21 mérkőzésen szerepet kapott az ősszel. Csizmadia Zoltán 17-szer kezdőként, míg 4szer csereként kapott bizonyítási lehetőséget Kis Károlytól. A második helyen a korábban említett Heffler Tibor, Tar Zsolt kettős áll 20 mérkőzéssel, őket 19 találkozóval Tóth Gergely és Kenderes Zoltán követik.

Legtöbb sárga/piroslap

Legtöbb figyelmeztetést védőnk, Tar Zsolt kapta, akinek 9 alkalommal mutatták fel a szezon során a sárgalapot. Soltész Dominikot és Szekér Ádámot egyaránt 5-ször kellett figyelmeztetnie a játékvezetőknek, míg Présinger Ádám 4 sárgalap mellett egyedüliként a csapatból 1 piroslappal is rendelkezik.

Legnagyobb arányú győzelem

Meglepetés, hogy annak ellenére, hogy az egész szezonban gyengén szerepeltünk vendégként, a legnagyobb arányú győzelmünket éppen idegenben sikerült elérnünk. A 4. fordulóban Csákváron nyertünk 5-0-ra, Nagy Krisztián ezen a mérkőzésen 4 alkalommal volt eredményes.

Legnagyobb arányú vereség

Legnagyobb arányú vereségünket hazai pályán szenvedtük el a Budaörs ellen. A félidőben (1-1) még semmi jel nem utalt arra, hogy nagy arányú vereségbe szaladunk bele az ősz egyik meglepetéscsapata, a Budaörs ellen, de míg a vendégeknek minden, addig csapatunknak semmi sem sikerült ezen a találkozón.