Barion Pixel
2024.05.24.
FelnőttHírek

Szarka Ákos: Szeretnénk megmutatni, hogy jó csapat vagyunk!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A Békéscsaba elleni győzelem után vasárnap a MOL Magyar Kupában lép pályára a csapat, az első osztályú Gyirmót lesz az ellenfelünk. A találkozó előtt támadónkat, Szarka Ákost kérdeztük.

Győzelmet arattunk hazai pályán a Békéscsaba ellen. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Szerintem nagyon jól kezdett a csapat, és az első félidőben a vezető találatot is meg tudtuk szerezni. A második játékrészben kicsit fordult a helyzet, a vendégek el kezdtek nyomni minket, több helyzetük is volt, amiből egyet sikerült értékesíteniük. A mérkőzés végén szerencsére tudtunk válaszolni az egyenlítő találatukra, így itthon tudtuk tartani a három pontot, nagyon örülünk a győzelemnek!

Vasárnap a Gyirmót FC Győr lesz az ellenfelünk a Mol Magyar Kupában. Mit vársz a mérkőzéstől?

Fontos mérkőzés lesz ez számunkra, hiszen ez az első megmérettetésünk idén a kupában, ráadásul első osztályú ellenfelet kaptunk. Szeretnénk megmutatni, hogy jó csapat vagyunk, és fel szeretnénk venni a versenyt a Gyirmóttal. Bízom a továbbjutásban!

Hosszabb kihagyás után tértél vissza a pályára, hogy érzed magad?

Végigcsináltam a felkészülést, majd az első tétmeccsen megsérültem, így az erőnlétem még nem az igazi, de örülök annak, hogy a Mester lehetőséget ad a mérkőzéseken. Próbálom segíteni a csapatot ahogy tudom, és bízom benne, hogy most már kerülni fognak a sérülések!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett