Barion Pixel
2024.05.21.
FelnőttHírek

Stoiacovici Dávid: A szerdai győzelem pozitív töltést adott a csapatnak!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A vasárnapi DEAC elleni bajnoki mérkőzés előtt középpályásunkkal, Stoiacovici Dáviddal beszélgettünk.

Szerdán sikerrel vette a csapat az akadályt, és továbbjutott a MOL Magyar Kupában. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Úgy gondolom, hogy végig fölényben játszottunk és uraltuk a mérkőzést. Jól jött ez a találkozó azoknak a játékosoknak, akik eddig kevesebb lehetőséghez jutottak a bajnokság során, megfelelő alkalom volt mindenkinek arra, hogy bizonyítson. Győzelmet és továbbjutást vártam a csapattól, és sikerrel vettük ezt az akadályt is!

Vasárnap újból a bajnokságban kell helyt állnunk, idén már másodszorra nézünk szembe debreceni csapattal, ezúttal a DEAC érkezik hozzánk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Mindenképpen egy kemény, küzdelmes mérkőzésre számítok! Véleményem szerint a szerdai győzelem pozitív töltést adott a csapatnak, és bízom benne, hogy magabiztos játék mellett a hétvégén sikeresen itthon tudjuk tartani a három pontot.

Hogyan készülsz fel egy mérkőzésre?

Mérkőzések előtt számomra a legfontosabb, hogy a lehető legtöbbet tudjak pihenni. Ilyenkor igyekszem teljesen kikapcsolni és lelazulni, gyakran filmnézéssel vagy zenehallgatással relaxálok. Meccsnapon pedig már csak a mérkőzésre koncentrálok.

Van valami meccs előtti babonád?                              

Nincsen kimondott babonám, inkább csak fejben szoktam hangolódni a mérkőzésre.

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett