Barion Pixel
2024.07.17.
FelnőttHírek

Megyei rangadó következik

Az NB III. Nyugati csoportjának 4. fordulójában igazi megyei rangadó vár csapatunkra, hiszen a mieink szombaton a Pápai Perutz vendégei lesznek. A találkozó játékvezetője Barna Gábor lesz, az asszisztensi feladatokat Kiss Balázs és Perák András látják el.

A mieink a múltheti hazai pontvesztés ellenére továbbra is vezetik az NB III. Nyugati csoportjának tabelláját, míg a pápaiak 5 ponttal a táblázat ötödik helyét foglalják el. Igazi presztízsmérkőzés következik, hiszen ellenfelünknél több olyan játékos és szakvezető is van, akik korábban csapatunknál is megfordultak.

A tavalyi bajnokságban ősszel Pápán 2-1 arányú, majd tavasszal hazai pályán, magabiztos 5-0 arányú győzelmet arattunk megyei riválisunk ellen.

Schindler Szabolcsnak eltiltottal ezúttal sem kell számolnia, valamint a múlthéten betegség miatt hiányzó Horváth Péter a héten már a csapattal edzett, így vezetőedzőnk döntésén múlik, hogy középpályásunk pályára lép-e a hétvégi összecsapáson.

Schindler Szabolcs: “Bízom benne, hogy Pápán sikerül javítanunk. Jó meccset várok, amelyen mindkét fél győzelemre tör majd. Remek csapat vendégei leszünk, egy igazi derbi vár ránk, ilyenkor különösen fontos a tökéletes koncentráció, hiszen apróságok, illetve a pillanatnyi jobb forma dönthet.”

A mérkőzésre egyesületünk szurkolói buszt indít, melyre egészen a holnapi indulásig (17.30, Ajka Városi Sportcentrum parkoló) lehet jelentkezni az Ajka Városi Sportcentrum emeleti FC Ajka irodában illetve a 88/508-051-es telefonszámon.

A találkozó szombaton 19 órai kezdettel kerül megrendezésre a Pápai Perutz Stadionban.