Barion Pixel
2024.06.21.
FelnőttHírek

Jeney Gyula: Változatlanul szeretnénk minél jobb helyezést elérni a szezon végén!

A bajnokság utolsó idegenbeli fordulóját Dorogon vívja a csapat. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Jeney Gyulával beszélgettünk.

Vereséget szenvedtünk a Szentlőrinc ellen. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Tudtuk, hogy mire számíthatunk, többször is elmondtam a csapatnak, hogy az ilyen stílusú csapatok mit játszanak. Általában a kapujuk előtt 10 emberrel védekeznek, hogy valahogy kihúzzák kapott gól nélkül. Gyakorlatilag két gólt szereztünk az ellenfélnek, és sikerült megverni saját magunkat. Próbálunk tanulni a mérkőzésből, hétvégén sokkal jobb százalékban kell kihasználnunk a helyzeteinket, és akkor az ilyen mérkőzéseken meg tudjuk könnyíteni a saját dolgunkat.

A Dorog vendégei leszünk vasárnap. Mit vársz a mérkőzéstől?

Amennyiben nem tudjuk gólra váltani a helyzeteinket, megint szenvedni fogunk a pályán. A Dorog is valószínűleg mélyen fog védekezni a saját kapuja előtt, és a mi hibáinkból, vagy pontrúgások alkalmával próbálnak majd veszélyeztetni. Meglátjuk, hogy mit fog kihozni a hazaiakból az, hogy már biztos kiesői a bajnokságnak. Elemeztük őket, sokszor nagyon szerencsétlenül jöttek ki a meccseikből, de mint azt már sokszor elmondtam, ez egy olyan bajnokság, ahol rengeteg egyforma játékerőt képviselő csapat napi formája dönt. Változatlanul szeretnénk minél jobb helyezést elérni a szezon végén!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!