2024.04.20.
HírekNői labdarúgás

Leány U-16 – 3.forduló

Hétvégén Leány U-16 csapatunk Dorogon vendégszerepelt.

 

Dorogi FC  –  FC Ajka 5-0 (2-0)

FC Ajka: Horváth – Ignácz, Szórádi, Szabó, Döme, Kocsis, Egyed, Németh, Csekő

Csere: Kovács, Ignác

Vezetőedző: Szélessy Balázs (Asszisztens edző: Kiszlinger Balázs)

Edzői értékelés: A mérkőzésre 11 játékost tudtunk nevezni. Sajnos négy meghatározó játékos nélkül utaztunk el Dorogra, ennek ellenére csapatunk mindent megtett a pályán az esetleges pontszerzés érdekében. Az első félidőben (ismét) egyéni hibákból kaptunk két elkerülhető gólt, azonban igazi nyílt sisakos mérkőzést játszottunk. Rengeteg helyzetünk volt, de sajnos egyiket sem sikerült gólra váltanunk. A második félidőben kockáztattunk, ezúttal (ismét) sikertelenül. Kaptunk három gólt, mi pedig többnyire csak helyzetig jutottunk el. Az ellenfél kapusa szenzációsan védett, sokszor a kapufa is segítette őt. A kapusunk (a kapott gólok ellenére) a mérkőzés egyik legjobbja volt, rengeteget fejlődött az elmúlt hónapokban, ki kell még emelnem csapatkapitányunk Kocsis Lili játékát is, aki kisebb sérülése ellenére végig segítette a csapatot a pályán és azon kívül is. A cserejátékosok mindannyian hozzátettek valami pluszt a játékunkhoz, szívvel-lélekkel és egyre tetszetősebb futballal járultak hozzá a csapat játékához.

Jelenleg itt tartunk, de a fejlődés mérhető, mind a kapott- és rúgott gólok, valamint a játékkép tükrében. Büszkék vagyunk Rátok lányok!

Külön köszönettel tartozunk vendéglátóinknak, akik egy közös csapatképre hívtak minket a mérkőzés végén, megmutatva, hogy a „FUTBALL EGY NAGY JÁTÉK!”.

Jók: – Horváth, Kocsis