Barion Pixel
2024.05.20.
FelnőttHírek

Lakatos István: Szeretnénk a MOL Magyar Kupában a lehető legtovább menetelni!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A hétvégén megkezdjük menetelésünket a MOL Magyar Kupa küzdelmeiben, az Ikarus-Maroshegy otthonába látogatunk. A mérkőzés előtt támadónkat, Lakatos Istvánt kérdeztük.

Szerdán még bajnoki mérkőzésen lépett pályára a csapat, 1:1-es döntetlent játszottunk a Siófok együttesével. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Úgy gondolom egy nyerhető mérkőzés volt, aminek a végén csak egy pontnak örülhettünk. Sajnos góllal még nem tudtam segíteni a csapatot, de örülök neki, hogy játéklehetőséghez jutottam. Hullámvölgyben van a csapat, de ebből ki kell lábalni és menni kell tovább! Bízom benne, hogy az elkövetkező mérkőzéseken meg tudjuk mutatni milyen jó csapat is vagyunk, és ismét a szezon eleji formánkban tudunk majd futballozni!

Vasárnap megkezdjük szereplésünket a MOL Magyar Kupában. Mit vársz a mérkőzéstől?

Egy megye I. osztályú csapat, az Ikarus-Maroshegy ellen fogunk játszani. Az osztálykülönbség nem jelent semmit, ugyan úgy kell kimennünk a pályára, mintha a legnagyobb riválisunk ellen játszanánk, szívünket-lelkünket ki kell tennünk a pályára. Egy sokgólos, önbizalom növelő mérkőzésre számítok, de semmiképpen sem szabad lebecsülni az ellenfelünket. Szeretnénk a MOL Magyar Kupában a lehető legtovább menetelni, és első osztályú klubok ellen is jól szerepelni.

Hogyan készülsz fel egy mérkőzésre?

Főleg a pihenésre és az étkezésre próbálok a lehető legjobban odafigyelni a mérkőzések előtt. Próbálom magam fejben is rendbe tenni, hogy a pályára a legnyugodtabb és legkoncentráltabb Lakat lépjen ki.

Van valami meccs előtti babonád?                              

Van egy videó felvételem a Ferencváros felnőtt csapatában való bemutatkozásomról a ligakupában, azon a mérkőzésen gólpasszt is adtam. Minden meccs előtt megnézem ezt a videót, nagyon sok erőt és motivációt tud adni!

 

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett