Barion Pixel
2024.07.18.
FelnőttHírek

Kis Károly: Szeretnénk továbbjutni!

Szombaton nem a bajnokságon lesz a hangsúly, hiszen a csapat a Mol Magyar Kupa harmadik fordulójában mérkőzik meg a szintén NB II-es Szentlőrinc együttesével. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Döntetlen született a Haladás ellen. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Szombathelyen döntetlent játszottunk. Két ellentétes félidőn vagyunk túl, az elején a Hali jobban kezdett, aztán fokozatosan javult fel a mi teljesítményünk. Véleményem szerint a döntetlen összességében reális eredmény, az viszont igen bosszantó, hogy a 92. percben eldönthettük volna a találkozót a javunkra. Némi hiányérzetem van, de azt gondolom, hogy Szombathelyről elhozni egy pontot nem rossz dolog, illetve a mérkőzés képe alapján is a döntetlen volt az igazságos.

Hétvégén a MOL Magyar Kupában lépünk pályára a Szentlőrinc ellen. Mit vársz a mérkőzéstől?

Új feladat vár Ránk hétvégén, a Szentlőrinc csapatával fogunk kupamérkőzést játszani. Mindig úgy állunk a kupához, hogy szeretnénk eljutni, ameddig csak lehet, nem vesszük félvállról. Szeretnénk továbbjutni, és szeretnénk NB I-es ellenfelet fogadni Ajkán a következő fordulóban!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

FC Ajka – Szentlőrinc SE jegyárak:

A félreértések elkerülése érdekében tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy szezonbérletünk a Magyar Kupa mérkőzésekre NEM érvényesek.

Felnőtt: 2.000,-Ft

Nyugdíjas, diák: 1.000,-Ft

14 éven aluliaknak és a hölgyeknek a belépés díjtalan!

Minden jegyet váltó nézőnknek italjegyet adunk ajándékba.