2024.04.16.
FelnőttHírek

Kis Károly: Számunkra csak a továbbjutás elfogadható!

Vasárnap csapatunk számára is elkezdődnek a MOL Magyar Kupa küzdelmei, a 6. fordulóban csatlakozunk a sorozathoz. Az Ikarus-Maroshegy elleni mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Döntetlennel zártuk a Siófok elleni találkozót. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

A Siófok ellen nagy lehetőséget szalasztottunk el, hiszen korán megszereztük a vezetést, és több lehetőségünk is volt, hogy eldöntsük a találkozót, és nagy előnyre tegyünk szert, de ezeket a helyzeteinket elhibáztuk. Ráadásul sérülés miatt két kényszerű cserét is végre kellett hajtanunk. A hajrában feljöttek a vendégek, és egy figyelmetlenségünket kihasználva egyenlítettek. Nagyon fájó, hogy két pontot elveszítettünk, hiszen úgy érzem, a mérkőzés képe alapján meg kellett volna nyernünk a találkozót.

Vasárnaptól két fronton kell helyt állnunk, hiszen a bajnokság mellett megkezdjük szereplésünket a hazai kupasorozatban is. Mit vársz a mérkőzéstől és a csapat szereplésétől a MOL Magyar Kupában?

A kupában szeretnénk minél tovább eljutni, célunk, hogy nagy csapatokkal mérkőzzünk meg, ehhez pedig sikeresen kell vennünk az előttünk álló akadályokat. Első ellenfelünk egy megye I. osztályú csapat, akik nagyon jól szerepelnek a bajnokságban. Természetesen számunkra csak a továbbjutás elfogadható!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett